שאלה לגבי השם

שאלה:

שלום,
שמי ליאור ואני בת.
אוהבת את שמי ואת המשמעות שלו, אך לצערי מתמודדת עם בעיות פוריות.
איזה שם היה מומלץ להוסיף? מבחינת שמות האימהות הקדושות, הן אומנם ילדו אך התמודדו גם הן עם קשיים בתחום, אז אולי כדאי שם אחר שמומלץ? תודה מראש, ליאור

תשובה:

תבחרי שם שאת אוהבת, זה יכול להיות כל שם בעל משמעות טובה, כמו שמות האמהות, או שם תנכ"י אחר, כמו יעל אביגיל נועה אפרת ועוד ועוד. העיקר שישתמשו בשם הזה, לפחות חלק מהאנשים, אחרת הוא חסר משמעות.

שתזכו לזרע בר קיימא בנים ובנות צדיקים וצדקניות אוהבי ה' ויראי אלוקים, בריאים ושלמים בכל.