יונים

שאלה:

יש לנו בעיית יונים בכוך של החדר כביסה.. בצורה ממש נוראית כל רגע היונים מטילות שם ביצים ומזהמות את כל הכןך.. האם מותר כל פעם לשבור את הביצים ? עד שנמצא פיתרון איך לגרום להם לא להכנס ..אנמ פשוט לא רוצה שמצד שני יהיה בזה קללה או משו

תשובה:

שלום וברכה

אפשר לקיים מצות שילוח הקן! בלילה כשהיונה הנקבה רובצת על הביצים, יש לשלח אותה ואז אפשר לקחת את הביצים ולזרוק. אחר כך תשימו רשת פשוטה שקונים בטמבור והם לא יוכלו להכנס שוב.

בהצלחה