סכין פרווה המשמשת לחיתוך בצל ושאר דברים חריפים שחתכו בה שוקולד קר וקשה וכרגע לא זוכרים אם הוא היה חלבי מה דין הסכין מכאן ולהבא לחתוך בה חריף
הסכין עדיין פרווה רק יש לרחוץ אותה היטב.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל