ע"פ התורה -באיזו מפלגה יש לתמוך?

שאלה:

שלום וברכה
למרות שהבחירות הסתיימו יש לי שאלה קטנה שהייתי שמח לדעת את התשובה עליה
ע"פ התורה באיזה מפלגה אני צריך לתמוך?
בהתחלה אמרו לי ש"ס, אבל אז דתיים לאומיים אמרו לי שש"ס לא פועלת ממש למען התורה, ושהיא הכי פחות טובה מבין 3 המפלגות התורניות – יהדות ותורה, הציונות הדתית וש"ס, אמרו לי שכאילו ש"ס הכי פחות טובה מבין שאר המפלגות התורניות.
אז רציתי לדעת באיזו מפלגה יש לי לתמוך ע"פ ההלכה?
תודה רבה לכם על התשובה והעזרה!

תשובה:

אנחנו לא עוסקים בענין, אין לנו רצון להיות כביכול מפלגתיים, עשה לך רב ושאל אותו מה לדעתו המפלגה התורנית הדואגת לכבוד שמים בצורה המיטבית, שבה הוא ממליץ לתמוך. תעשה בזריזות עוד מעט בחירות חמישיות…

הצטרף לדיון

תגובה 1