המשך – קורונה

שאלה:

כתב הרב המשיב:
מן הסתם אתה יודע כמה אנחנו מעוררים כאן באתר בעד החיסונים ונגד הקונספירטורים למיניהם, אבל השימוש המופרז במילה "רוצח" לגבי כל מי שאינו נשמע להנחיות וכדומה, גם קצת מופרז, וגם מזיק, השיח בינינו בכל התחומים חייב להיות מעט יותר סבלני ומכיל… בורא עולם נתן לנו דעה בינה והשכל כדי שנשתמש בהם בתבונה, בכלל זה קורה שלפעמים טועים. כאן הטעות היא חמורה ובעלת השלכות, אבל זה שאדם טועה בהנחייה שהוא קובע לעצמו עדיין לא הופך אותו לרוצח, צריך רק להשתדל לשכנע אותו…
עד כאן.
שפתים ישק!!!!!!
כמה חכמה יש במשפטים האלו!
היום הרבה בטוחים ומחליטים, או לקיצוניות הזו או לקיצוניות הזו. ב"ה התשובה מלמדת רוגע ושפיות, כן, גם אם מישהו לא חושב כמוך העולם לא נחרב, והוא לא 'משוגע' 'רוצח' וכו' וכו'.
אי של שפיות בתוך בלגן אחד גדול!
אני ממליץ לכל מי שרוצה להיות עם שכל ישר ולהתקדם בחיים, לעיין מפעם לפעם באתר הנפלא הזה. כה לחי!

תשובה:

מסכים עם ההמלצה שלך…