סמארטפון

שאלה:

שלום. אני בת 22 ונפגשתי עם בחור והוא שאל אותי אם בגלל שאין לי סמרטפון אולי ארגיש מוזר במשפחה שלו שלכולם יש ואצפ ולי אין, מאוד טוב לי ככה בלי וואצפ וסמרטפון, האם אני צריכה להרגיש לא בנוח?

תשובה:

חלילה, את עושה הכי טוב שיש, למה צריך את כל הזבל הזה?! תמיד תהיי גאה וחזקה בעקרונותייך!

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. צריך להכיר את כל התמונה, אך יתכן מאד ששאלה כזו רומזת שגם לבחור המדובר יש את אחד המכשירים המדוברים. ואם כן, היא באמת לא תרגיש מוזר, כי גם לה כבר יש. או… שתרגיש מוזר בפני בעלה?
    בקיצור, השאלה כאן לא על ההרגשה בתוך המשפחה, אלא על עצם השידוך. זו תשובה שצריך לענות לא בפורום כזה, אלא שתתייעץ עם רב או רבנית המכירים אותה אישית.