שינוי שם

שאלה:

אני לא מאוד לא מרוצה מתכונות הביישנות והחוסר בטחון שקיימות בי ואני מקווה שבעזרת שינוי השם שלי או הוספת שם נוסף אני אצליח לשנות את התכונות האלה.
אני מחפשת כבר הרבה זמן שם תנכי אך מודרני שחלק מהמשמעות שלו היא עוצמה, מנהיגות וגם טוב לב. בדקתי כמה שמות אבל חלקם לא תנכיים שהם, אילה, ליאה, אריאלה, אדל ואיימי.
אני אשמח לדעת אחד מהשמות הוא שם מתאים למה שאני מחפשת… או אם יש הצעות אחרות.

תשובה:

שלום וברכה,

שינוי שם לא ישנה את תכונות האופי, זו צריכה להיות עבודה פנימית שלך עם עצמך, ביישנות זו תכונה נהדרת רק להשתמש בה נכון, תעצימי את עצמך עם הרבה חשיבה על מעלותייך, על כך שאת לא צריכה לרצות אף אחד חוץ מבורא עולם וכו', ועם הרבה תירגול וחשיבה תבני את עצמך יותר חזקה לאט לאט.

אני סתם מחבב יותר את השמות היהודיים הותיקים, בעיני שם עם המון עוצמה זה יעל, היא היתה אשה גיבורת רוח, וזה נותן הרבה השראה. בהצלחה