הטבלת כלים – קורונה

שאלה:

בגלל כל העניין של משבר הקורונה , הבנתי שעדיף לא לטבול כלים במקווה, לפני פסח שהיו לי הרבה כלים, יחד עם מכירת החמץ מילאתי טופס באתר הידברות של מכירת הכלים לגוי, מאז קניתי עוד כלים חדשים, האם עלי למלא שוב טופס עליהם? או שהכוונה שלי גם אליהם מספיקה?

תשובה:

שלום וברכה

אין כל סיבה, מקוואות הכלים פתוחים, תטבול את הכלים ואחר כך תרחץ היטב בסבון, לא נראה שיש סיכון בזה.

בהצלחה