פגם הברית

שאלה:

שלום הרב אני בן34 רווק חיי עם גויה ויש לנו 3 ילדים אני לא יאריך כי זה סיפור מורכב מאוד מאוד אני יגיע לנושא אני מתחזק מאוד כבר כמעט שנה ואני מנסה לשמור את הברית אני לומד מתפלל 3תפילות חיי חיים כחרדי היא כרגע בהליך גיור הרב אני נופל בברית אני מחזיק חודש ונופל ואז חודשיים ונופל נופל בברית לא במשכב גויה כי אנחנו ישנים בחדר נפרד ושומרים נגיעה אבל הרב שאני נופל בא לי למות פשוט כי אני כל כך רוצה להיות במקום גבוהה מבחינה רוחנית ושאני נופל קשה לי לחזור למצב שההיתי בו כי חודשיים שמרתי ופשוט היצר הרע שיגע אותי ונפלתי מה אני עושה הרב איך אני גם איך אני מתקן איך אני חוזר לקדושה שהייתה לי….? בבקשה הרב תחזק אותי…

תשובה:

הנושא של פגם הברית כרגע פחות מטריד אותי, קורה שנכשלים בפרט מי שאינו נשוי, זה נסיון קשה, והעיקר להלחם ולהתאמץ לא להכשל, ולא להתייאש מכשלונות. מה שיותר מטריד אותי שאתה חי עם גויה באותו בית ומסתבר שהילדים לא כל הזמן בבית ויש בעיה של איסור יחוד! אני חושב שצריך להךרד כרגע, עד תום הליך הגיור, ולבקש מבית הדין לזרז את ההליך כדי שתוכלו להנשא ולשוב לחיות יחד.

בשורות טובות.