כלי פרווה במחבת בשרית

שאלה:

שלום ותודה!

לפני הרבה זמן אחד הילדים הכין מאכל פרווה כנראה חביתה במחבת בשרית והוציא אותה עם תרווד פלסטיק.
(לא זוכרת אם הכלים היו בני יומם ולא זוכרת אם התרווד הגיע לרמת חום שהיד סולדת או לא)
בעוונותי חשבתי שבגלל שזה פרווה בדיעבד זה בסדר.
מספר הלכה שקראתי נראה לי שאולי הייתי צריכה להגעיל את התרווד. בינתים השתמשנו בכלים פעמים רבות. מה עושים?

תודה!

תשובה:

הכלל הוא שסתם כלים אינם בני יומם, כך שמספק את יכולה להניח שזה אכן כך ולא צריך הכשרה.

ערב טוב