טיפול לייזר בעומר

שאלה:

שלום רציתי לדעת אם מותר לי להוריד שערות שמתחת לעניים באמצעות לייזר בימי העומר (כמובן שהנידון בגבר לא באישה) תודה רבה ויישר כח.

תשובה:

אין להוריד אלא אם כן מדובר בבושה יתירה ומראה חריגות, וחשוב לציין, שאם מדובר בשטח הפיאות [עד שליש העין בערך] אסור להוריד.

צהריים טובים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא כל כך הבנתי מה זה שליש עד העיין ב' האם לספרדים (יותר נכון לשיטת הרב עובדיה) גם כן הדין שאסור להוריד בלייזר בשטח הפאות