גוג ומגוג

שאלה:

בספר יחזקאל ל"ח ט"ז כתוב
וְעָלִיתָ עַל-עַמִּי יִשְׂרָאֵל, כֶּעָנָן לְכַסּוֹת הָאָרֶץ; בְּאַחֲרִית הַיָּמִים תִּהְיֶה, וַהֲבִאוֹתִיךָ עַל-אַרְצִי, לְמַעַן דַּעַת הַגּוֹיִם אֹתִי בְּהִקָּדְשִׁי בְךָ לְעֵינֵיהֶם, גּוֹג.
אז בפשטות כל זה יקרה באחרית הימים כאשר כל בית ישראל שב אל ה' וימות המשיח נכנסו!?

תשובה:

לא הבנתי את השאלה, ברור שיהיה ענין של גוג ומגוג להראות כבוד ה' בכל הארץ.