חלום על אמא שנפטרה והיא עצובה בחלום

שאלה:

שלום רב. לפני כמה חודשים אימי נפטרה לאחר מחלה קשה, אבי נפטר מספר שניה לפניה. הלילה חלמתי עליה לראשונה. בחלום היא התקשרה אליי וביקשה שאבוא לאסוף אותה מעיר אחרת. הייתה מאוד עצובה בשיחה ואמרה שהיא רבה עם אבא שלי. אשמח לקבל תשובתכם לחלום. סיון.

תשובה:

החלומות מסוג זה תמיד מזכירים לנו שאנחנו יכולים לעשות המון בשביל ההורים שנפטרו! בעוד שהם אינם יכולים להוסיף זכויות, אנחנו יכולים לקבל חיזוק במצוות לעילוי נשמתם, לחפש מצוה מסויימת שלא מספיק מקפידים עליה וכדומה, או לארגן שיעור תורה לזיכוי הרבים ועוד, הכח לעילוי נשמתם. כדאי גם לבדוק אם יש מי שאומר עליה קדיש בכל שלושת תפילות היום בבית הכנסת, זה מאוד חשוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. חלמץי שאני נמצאץ בבית ענק מפואר
    כל הקירות מכוסים בשטחים מפוארים
    היתה שם תינוקת ששכבה
    אמרו לי שמעכשיו זה הבית שלי התפעלתי מאוד מהיופי וההדר אמא שלינפטרה לפני 5 חודשים גם היא היתה שםהיא התלוותה אלי אבל אני לא התיחסתי אליה העיניים שלה כל הזמן הביטו אלי
    אני הייתי מהופנתת מהיופו של הבית
    ומהשטחים