לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הנחת תפילין לפני קדיש

שאלה:

יש אצלנו בבית הכנסת 2 מניינים, לפעמים יוצא שאני מגיע תוך כדי המניין הראשון על מנת להתפלל במניין השני וכשאני בא להניח תפילין ממש כמה שניות לפני קדיש האם בכל זאת מותר לי להתחיל להניח למרות שאני יודע שבשניות הקרובות יתחיל קדיש?

תשובה:

שלום וברכה

אם זה לא המנין שלך אין בכך איסור, אלא שכמובן עצה טובה, אם זה לא יגרום לך לאחר למנין שלך כדאי להמתין, עניית קדיש אמן יהא שמיה רבה זו זכות עצומה, וכל פעם זה רווח נקי…

שיתקבלו התפילות.