האם יעזור לערב שום בצל וביצה קלופים בינם לבין עצמם ללא תוספות או שכיון שלגבי שלושתם יש את הסכנה זה לא יועיל וצריך לערב עם משהו אחר כמו כן אם מערבים – האם צריך לערב הכל או שמספיק צד אחד וכשלמשל שמים בזקוק מלח א"א לשים מדי הרבה זה לא יהיה אכיל מצד שני זה לא בהכרח "מכסה" את כל השטח

תשובה:

על שאלתך הראשונה אינני יודע להשיב, על שאלתך השניה ודאי מה שהקלו הוא רק באופן שאכן מעורב משהו אחר, ולא ששמו מעט מלח או משהו קטן בפינה…

שבת שלום.