לימוד משניות

שאלה:

שלום: קיבלתי סכום כסף למטרת לימוד משניות ע"י ילדים לעילוי נשמת פלוני. הכסף מיועד לפרסים. האם הילדים צריכים להגיד בפה שהלימוד הוא לעילוי נשמת פלוני? או לא? ואולי הם בכלל לא צריכים לדעת את זה?

תשובה:

שלום וברכה

אם לא התנו איתך בפירוש שכל הילדים יאמרו זאת אין צורך, אבל ראוי שאתה לפני הלימוד תאמר זאת, ואולי גם תתלה פתק בכניסה למקום שהלימוד היום לעילוי נשמת אותו פלוני.

בהצלחה