תפילה על הגלגול הבא

שאלה:

שלום . יש לי משהו בחיים שאני מאוד רוצה להגשים אך הוא אינו יכול להתקיים ואין טעם להתפלל עליו כי בכל זאת זה כמו שאדם השם ישמור לא עלינו קטוע רגליים לא יתפלל שהוא יהיה ספורטאי מצטיין . השאלה שלי האם אפשר להתפלל שבגלגול הבא לפחות אני יזכה לזה ? אפשרי דבר כזה לעשות להתפלל? תודה ויום טוב

תשובה:

אינני יודע במה מדובר, אבל יותר טוב שתתפללי שלא תזדקקי לגלגול נוסף, ותשלימי את כל תיקונך כבר בגלגול זה, ואחר כך ישר לחיי העולם הבא הנצחיים והנפלאים…

יום נעים.