דייר שמסרב לשלם תשלום וועד הבית

שאלה:

שכן לא רוצה לשלם וועד בית מפני שאין לו מנורה חשמל בקומה וכן שלא מנקים כראוי בקומה שלו

אינו רוצה לשלם על זמן הזה שלא נהנה לגמרי

תשובה:

שלום וברכה,

אותו שכן חייב לשלם ולהשתתף בהוצאות כדין שותף. ואם רוצה להיפטר מהוצאות מחמת רשלנות של בל דין, עליו לתבוע קודם את ועד הבית או להוכיח שהייתה רשלנות ולא נהנה מההוצאות. יתכן ויוכל הדייר לעכב את התשלום עד כדי שיסדירו את טענותיו, אבל אינו יכול להחליט לא לשלם כאשר ישנם הוצאות שוטפות והוא חלק מהשותפים.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. קשה לי התשובה

    כי הוועד הבית לא מתחשב באור בקומה שלו והוועד לא נותן לו שירות בכוונה ולכך לא משלם איך ניתן לחייבו לשלם על שירות שכולם קיבלו והוא לא קיבל בכוונה,