בשרי וחלבי

שאלה:

שלום כבוד הרב,
הכנתי בשר עם תבלים מעט חריף ועלו אדים רבים על החולצה שלי על השרוולים,
לאחר מכן נגעתי בתיק שלי שבתוכו יש מימיה שאני מחשיבה אותה כרגע בלי נדר כחלבית,,(שתיתי בה במקום חלבי וכו')

לא יודעת אם השרוול נגע בפיה של הבקבוק ממש.

האם הבקבוק התבשר?

תשובה:

אין כל בעיה. את מאוד מאוד מחמירה בענינים אלו… כנראה מחוסר ידע. הייתי מציע לך לרכוש את ספר הכשרות של הרב פוקס וללמוד בו שני עמודים בכל יום, וכך לאט לאט תדעי טוב יותר את גבולות הגיזרה.

שבת שלום.