שימוש באמצעי מניעה VCF

שאלה:

שלום הרב,
אחרי תשמיש ניגבתי את עצמי במגבון, והרגשתי משהו צמיגי ודביק שנמצא עלי, זה היה במרקם גושי ודביק. לא הסתכלתי ורק ניגבתי את זה, והנחתי בצד, כי חששתי למצוא דם או משהו. האם עלי להסתכל ולבדוק במה מדובר.
אשתי כרגע אחרי לידה ואנחנו משתמשים באמצעי מניעה vcf שהוא כמו שקופית כזו שמכניסים לנרתיק, חשבנו שאולי זה הדבר הגושי והדביק שהרגשתי.
מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

מסתבר שזה הדבר שהרגשת ואין צורך להסתכל. לענין עצם סוג זה של מניעה, אני מבין שמדובר בסוג של קוטל זרע לכן אין בעיה בשימוש בו.