סיר בשרי שנגע בו סבון שאולי מלוכלך בבשר

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אם שטפתי סיר פרווה, ונגעתי בסבון כלים שמבחוץ נגעתי בו קודם עם ידיים מבשר נא, ואני לא זוכרת אם שטפתי ידיים מהנגיעה בכלי של הסבון, וגם טפטף לי מים מהיד כשהרמתי את הסבון כלים לסיר נראה היה לי.
ובסיר הפרווה ששטפתי היה שאריות רוטב שהיה בו פלפל שחור , ואני לא יודעת אם הסיר היה חם התחילת השטיפה אך מהר מאד נגעתי בבפנים שלו והוא לא היה חם למגע, וגם זה היה כבר כמה זמן אחריי שסיימתי את הבישול.
אז האם הסיר הפרווה נשאר פרווה?

תשובה:

שלום וברכה

זה בחזקת שהיה קר והכל בסדר.

בהצלחה