בירורים בשידוכים

שאלה:

שלום וברכה!
התקשרו אלי לברר על בחורה שעבדתי איתה תקופה ואני יודע שהיא מאד קשה ושתלטנית , הבחור שנפגש איתה הוא גבר עם עמוד שדרה ולא טיפוס שאפשר להגיד לו מה לעשות, הוא התקשר אלי כי בפגישות היא התנהגה מאד נחמד וגם חיזרה אחריו (מדובר בבחורה בת 29 חרדית מודרנית) , יש לציין שהיא שחקנית טובה ויודעת לתת תחושה שהיא מושלמת (בהתחלה ובמיוחד כשהיא רוצה מישהו היא יודעת להסתיר את הצד הקשה והלא נחמד שלה), הבחור מרגיש משהו ולכן הוא פנה אלי
אשמח לקבל הדרכה בנידון
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שהנתון שאתה מציג אינו תורה מסיני וזה קצת ענין של הסתכלות. מצד שני יש כאן משהו.. אני הייתי עונה באופן בלתי מחייב, כלומר "ברור שהיא בחורה שיודעת מה שהיא רוצה, יש לה דעות מוצקות שהיא עומדת עליהן, אבל היא בחורה נחמדה"…