נושיאם שונים

שאלה:

אישה דתיה שאין לה בנים אלא בנות ורוצה לעשות דיטה מיוחדת ז״א לאכול מיני אוכלים מיוחדים(הכל כשר מהודר כמובן)בזמנים מיוחדים קרוב מאוד לזמן הזיווג והכל תחת השגחת הרופא ,האים יהיה מותר לה
מבחינת הלכה
ומבחינת מוסר
תודה מאוד לתשובה

תשובה:

אני מבין ממך שהיא מאמינה שמאכלים אלו יגרמו שיהיו לה בנים ולא בנות, אינני מכיר כזה דבר, אבל עוד לא הבנתי מה הבעיה. ביקשתי מך לפרט מה אתה חושב לבעיה, אבל לא פירטת…

ערב טוב.