הכוונה בעבודת ה'

שאלה:

בס"ד
שלום לכבוד הרבנים
יש לי כמה שאלות שנוגעות להשקפה ולדרך בעבודת ה'
1) אני מתמודד עם קושי נפשי בעקבות אירוע מסויים שחוויתי בעבר הרחוק שמשפיע עלי בהרבה תחומים כמו
לעבוד בעבודה מסודרת , אני נמנע ממקומות מסויימים שעלולים להזכיר לי את מה שקרה, אני נמנע מלהיפגש בשידוכים, קושי שמשפיע מאוד על התפקוד שלי קושי בלהתרכז בלימודים
השאלה שלי היא מה ה' מצפה ממני
ושאלה נוספת
2) אני לומד במוסד אקדמי נפרד
אני מרגיש שזה יכול לעזור לי אולי לעשות משהו עם עצמי לאחר שנים של חוסר מעש
האם יש לי בעיה ללמוד במקום כזה
3) באופן כללי איך אני אמור להתנהל במהלך היום לפי מצבי בדברים שקשים לי ובכלל
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

בנוגע לשאלתך הראשונה כמובן לא נוכל לעזור, נשמע שאתה זקוק לסיוע מקצועי, וכדאי לעשות זאת אצל אדם חרדי שמבין לנפש של אדם שומר מצוות.

אם החברה במקום הלימודים טובה זה בסדר.

העיקר להתחזק בעבודת ה' מתוך שמחה ורוגע, לדעת שבורא העולם אוהב אותנו ומחבק אותנו ואין רע יורד מן השמים, הכל זה נסיונות ולטובתנו, ובעז"ה נעמוד בזה בהצלחה רבה

מתפלל להצלחתך.