לתרומות לחץ כאן

סכו״ם בשרי שהשתמשו בו לחלבי

שאלה:

שלום לכם,
היום בארוחת ערב בטעות הוצאנו סכו״ם בשרי ואכלנו איתו חלבי. החלבי היה בטמפרטו׳ נוחה, לא חום של יד סולדת בו.
רצינו לדעת מה עושים במקרה כזה?
ישר כח!!

תשובה:

שלום רב

אם לא היה חום שהיד סולדת בו רוחצים היטב במי ברז וסבון וזה בסדר גמור, חשוב שיהיה הבדל משמעותי בין הכלים כדי שלא תבואו לטעות.

אגב חום שהיד סולדת הוא 45 מעלות.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל