שידוכים- קללות

שאלה:

שלום כבוד הרב!!
אני בחורה חרדית שיצאה לשידוכים,
אמא שלי נוטה לכעוס מהר שהיא כועסת היא מוציאה קללות על כל בני הבית
כרגע אני הבכורה בבית ולכן אני נושאת את כל הקללות, שהשם ישמור שלא תיתחתני תישארי רווקה כל החיים האם הקללות עושות משהו בשמים? במצב שהיא הרבה מאוד מקללת אני נורא מפחדת. עם יש לי בכלל טעם להיפגש עם בחורים
אשמח לתגובה המהירה לדעת מה לעשות
תודה רבה!!

תשובה:

שלום רב

קראתי בכאב את המצב והאוירה אצלכם בבית. אין מה לחשוש כלל, קללת חינם אינה פוגעת באף אחד מלבד במקלל בעצמו, ואדרבה, בזכות שאת מנסה בכל זאת לשמור על האוירה הנעימה בבית, למען אחיך הקטנים וכו' אני בטוח שתדעי רק טוב, ותזכי בקרוב לבנות בית נעים ושמח עם הרבה אהבה ושלוה.

בהצלחה רבה ובשורות טובות.