טהרת כלה – חשש דם חימוד

שאלה:

בס"ד

שלום וברכה!
כלה שנטהרת לקראת חתונתה, [ולוקחת כדורים להסדרת המחזור] האם תעשה הפסק ו 7 נקיים, בצמוד לחתונה, כך שלילה לפני החתונה תטבול, או שתעשה הפסק ו 7 נקיים קודם לכן, ותמתין ותטבול בלילה הסמוך לחתונה.
תודה רבה!

תשובה:

שלום רב

לא כדאי שהכל יהיה ממש צמוד, ניתן לטבול גם יומים לפני החתונה, אבל אין טעם להקדים יותר, שכן בלאו הכי היא צריכה בדיקה כל יום עד החתונה בגלל חשש דם חימוד, ואם תבדוק ימים רבים מידי היא עלולה להפצע ולבוא לשאלות מיותרות.

בהצלחה רבה.