תנור אחד לחלבי ובשרי

בסד
שבוע טוב ומבורך
האם אפשר לאפות , לחמם בשרי וחלבי בתנור אחד ? כוונתי היא לחימום בשרי לחוד וחלבי לחוד כמובן .
כלומר האם תנור (טוסטר אובן ) אחד יכול לשמש לחלבי ולבשרי ?
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב

באופן כללי ניתן לעשות זאת [בתבניות נפרדות] באופן הבא. לאחר השימוש הבשרי יש לנקות את התנור היטב, להמתין 24 שעות ללא שימוש, להפעיל את התנור על חומו המירבי חצי שעה, ואז אפשר לאפות בו חלבי. אבל מהודר יותר שלא להסתבך עם כל הענין הזה אם אפשר להמנע ולייחד אותו לשימוש אחד.