טישיו רטוב בשבת

שלום
בכדי להימנע ממחלקות בנוגע לשימוש במגבונים בשבת האם מותר להרטיב במים את הטישיו הרגיל (העשוי מנייר) ע"מ לנגב את התינוק? נניח אני מרטיב כך שהמים הם מרובים ומטפטפים מן הטישיו – אך עדיין יש מן הסתם לחיצות קלות בזמן שמקנחים?
תודה!

תשובה:

שלום רב

לא הבנתי איך זה ימנע אותך מהמחלוקות הנ"ל, מה ההבדל אם המפעל מרטיב אתה מגבון או אתה בעצמך?? נכון שבנייר יותר קל קצת מבד, אבל ודאי לא תצא בזה ידי חובת כל השיטות. מה שצריך לעשות הוא להשתמש בתרסיס ניקוי המיועד לכך ונמכר בכל הרשתות באיזורים החרדיים או בתי המרקחת, מתיזים מעט על התינוק ומקנחים בטישיו.

בהצלחה