התרת קללה של המעביד

בעלי עזב מקום עבודה וקולל על ידי הבוס שלו . מאז , חודשים רבים , שאינו מוצא עבודה למרות כישוריו הרבים . הוא מתוסכל ושבור .ממש שורצת עליו קללה וחסימה .מה עושים כדי להוציא את הקללה ששוררת עליו ??

תשובה:

שלום רב

אין מה לחשוש, קללת חינם היא כלום, אולם אם הוא חושש יעשה התרת קללות, ראי כאן מה שכתבנו בענין זה אתמול.

שתדעו רק שפע ברכה והצלחה כל הימים!

והעיקר בלי לחץ, הכל יסתדר בעזרת ה', תפנו לכל הגורמים שצריך כדי למצוא עבודה, אבל מתוך שמחה ובטחון בה' שכל הטוב מצפה לכם!

[נשמע שאכן לא היה זה בוס נעים במיוחד, ואני מבין בהחלט את בעלך שברח משם…].