לתרומות לחץ כאן

הכשרת תנור

שלום,
יש לי תנור חלבי שברצוני להכשיר . אני יודעת שצריך לנקות אותו ביסודיות. השאלה למה הכוונה ניקיון יסודי? האם לנקות עם חומר מיוחד לתנורים ומה קורה אם אני מנקה הכי טוב שיכולה ועדיין יש כתמים קטנים של שומן? בנוסף, יש מקומות שקשה להגיע אליהם כמו תקרת התנור ולא תמיד אפשרי לנקות שם יסודי. אשמח אם תוכלו להסביר לי את הסוגיה הזו.
תודה

תשובה:

שלום רב

לא צריך חומר מיוחד לתנורים, כיון שהשומן ששרוף לגמרי לא אוסר. העיקר חומר פוגם כמו אקונומיקה או סבון מרוכז, שאז גם אם יש התזות הראויות למאכל הסבון יפגום את טעמם, ולאחר מכן להפעיל על חומו המירבי חצי שעה 40 דק' כשהוא ריק, וכל זה כמובן לאחר 24 שעות שהיה ללא שימוש.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל