לתרומות לחץ כאן

חיתוך בשר קר בסכין פרווה

שלום וברכה !

סכין פרווה, שחתכו איתו בשר קר
ואחר כך השתמשו בסכין זו לחיתוך ירקות על קרש חיתוך פרווה

מה הדין של הסכין, ומה הדין של הקרש חיתוך ?

תודה מראש !

תשובה:

שלום רב

אם הסכין נוקה היטב עם קוצ' וסבון הירקות פרווה. הקרש בכל מקרה נשאר פרווה.

בהצלחה

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל