לתרומות לחץ כאן

בשר קר שאוחסן בכלי חלבי

מה דינו של בשר קר שאוחסן בטעות בכלי פלסטיק חלבי לא בן יומו?

תשובה:

שלום רב

אם היה לבשר רוטב והוא שהה בקופסה 24 שעות רצוף, הקופסה טעונה הכשרה אבל הבשר מותר באכילה [כיון שטעם החלב אינו בן יומו].

על דרך הכשרתו של הכלי ראה כאן.

אם לא שהה שם 24 שעות או שהיה יבש, יש לרחוץ את הכלי היטב והוא אינו טעון הכשרה.

חנוכה שמח!

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל