טיפול אנרגטי

שלום,
אדם דתי המליץ לי על טיפול מסוים שמבוסס על החדרת ארס צפרדע שחיה באמזונס. ידוע שם לשבטים שהארס מנקה את הגוף בצורה חזקה וגורם להקאות ל10-20 דקות, בעקבות הניקוי יש ריפוי למחלות, והוא התרפא מדהים. אז אתמול הלכתי אליו ושאלתי אותו אם זה עבודה זרה, והוא אמר שהם מאמינים שכל הריפוי הוא מהבורא עולם, והוא זה שנתן את כל כוחות הריפוי המדהימים לצמחים ולחיות ואם הוא לא ירצה- לא יהיה ריפוי.
אך בזמן הטיפול ראיתי שהוא לוחש לחישות ומכוון כל מיני כוונות, כששאלתי אותו מה הוא עושה? הוא אמר שהוא מזמין יישויות של צמחים מסוימים שהאנרגיות שלהם משפיעות על הטיפול לטובה במיימד גבוה יותר.
האם צריך לחשוש לזה מצד כוחות טומאה וכו?
תודה

תשובה:

שלום רב,

לא הבנתי מה זה להזמין ישויות לצמחים, אבל אולי הוא התפלל את 'תפילת הרופא'? בכל אופן, זה בסדר גמור, לא צריך להתרגש מהשטות שהוא אמר.

שיהיה לך רפואה שלמה!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אינני יודע, יתכן גם שכן יש בזה חשש עבודה זרה, אבל מה שהכי מטריד אותי, שנראה לי שמדובר בחומר מסוכן מאוד לבריאות!!!!!!!!