קנה ציצית פסולה

מה דינו
קניתי ט"ק עם ציצית מקושרים עם תעודת הכשר טוב ואחר כמה ימים שלבשתי מצאתי שהי' בכנף אחד חמש חוטין מה דינו של לובש.סוחר. רב המכשיר.קושר?

תשובה:

שלום רב

הציצית פסולה, זה ברור, מסתבר שאתה רשאי להחזיר אותה ולדרוש את כספך חזרה, כמו כן לא הייתי מסתפק בהחלפת חוטי אותו כנף, נראה שאדם שקשר ציצית ולא שם לב לענין יש לחשוש על כל העבודה שלא היתה בכוונה ובדקדוק.