כשרות אבקת חלבון

שלום הרב אני מעוניין לקנות את האבקת חלבון הבאה:http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-naturally-flavored-vanilla.

רשימת רכיבים:

Protein blend (whey protein isolates, whey protein concentrates, whey peptides), sugar, natural flavor, lecithin, xanthan gum, rebaudioside A, lactase.

האם היא כשרה? והאם היא כשרה לפסח?

תודה רבה!!

תשובה:

שלום רב,

אם זה לצורך רפואה מותר. לצורך ספורט  אסור

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. תודה רבה על התשובה כבוד הרב,
    אבל לא ממש הבנתי לגבי פסח מה הדיין? ולגבי יום רגיל?
    בנוסף אשמח לדעת למה יש הבדל בינה לבין אבקות חלבון אחרות?

  2. רפואה זה אדם שסובל מבעיה אורתופדית קשה שזו רפואתו, ספורט זה בשביל לחזק את הגוף וכו' והאדם בריא באופן עקרוני.