תוסף מזון שעשוי מצמח המורינגה לפסח

שבוע טוב
אני לוקחת כל השנה תוסף מזון שעשוי על טהרת צמח המורינגה ללא שום תוספות וכן גם תוסף בקרוי forskolin
שגם הוא עשב נקי ללא תוספות רק מעורב בו קצת מצמח האלווורה היות שהאריזה נעשית במפעל בארצות הברית שמתעסק רק עם צמחים טבעיים וכן אין לזה שום הכשר האם מותר לי לקחת אותם בפסח ?
בתודה מראש

תשובה:

שלום רב,

אם זה בכדור. מוכרח להיות תוספות. אם זה באבקה יכול להיות. אבל כל זמן שאין ידיעה ב100% אסור להשתמש