נטילת ידים לאחר נגיעה במקומות המכוסים

שלום וברכה,
ראשית רציתי להזכיר ששאלתי שאלה לפני כשבוע #87652 ועדיין לא קיבלתי תשובה, אשמח אם תענו לי על שאלה זו
שנית, רציתי לשאול, מי שנגע במקומות המכוסים ביד אחת (כגון מי שהניח תפילין), האם צריך ליטול את שני ידיו או רק את ידו האחת שאיתה הוא נגע, כמו כן, במידה וצריך רק ליטול את אותה היד האם מספיק שיטול את החלק של היד שנגע במקומות המכוסים (כגון קצות האצבעות) או שצריך ליטול את כל ידו
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

נראה שדי ליטול אותה יד בלבד.

שאלתך כנראה נשמטה ולא הגיעה אלינו, עמך הסליחה.

מקורות:

ראה שו"ע סי' קע סעי' א.