נטילת ידיים

שאלה:

שלום, 1.שאני קם בבוקר ויש לי גדולים-חובה קודם ליטול ללא ברכה ואז ללכת להתפנות ואז ליטול שוב ולברך אשר יצר +נט"י?או שיש אפשרות להתפנות לפני נט"י? 2.לפני כל תפילה בבית כנסת יש ליטול ידיים?בנוסף אני גם כהן-אז זה אומר שכל יום אני צריך לפחות 5 נטילות ידיים?(בוקר, שחרית, שחרית-ברכת כהנים, מנחה, ערבית).תודה

תשובה:

1. קודם ליטול ידים ללא ברכה.

2. יש ליטול לפני כל תפילה אבל ללא ברכה. יוצא לך ליטול יותר מ5 פעמים גם הולכים לשירותים במשך היום…

יום נעים.