אמונה בבריאת העולם

שלום לרב,
אני רוצה לדעת איך אני מצליח להתמודד עם אנשים
שרוצים לדעת איך נברא כל העולם הזה מהבריאה עד עכשיו? האנשים האלה
רוצים הוכחות ולא מה שכתוב. הם טוענים שבאנו מהקופים וכך התפתחנו והיינו
בני אדם. הם טוענים שמפיצוץ עז נהיה העולם כולו. אני מחפש תשובות וצריך עזרה,
אולי אפילו בזכותי יחזרו בתשובה.

תשובה:

שלום רב

אינני מאמין שהם באמת מאמינים באמונה שלמה שכך העולם נברא, ומכל מקום כיון שאינך בקי ומוסמך לענות להם תוכל להפנות אותם לגורמים המתאימים באירגון ערכים או הדברות, שלהם יש הרצאות מסודרות בעל פה ובכתב בענינים אלו, והם מקיימים גם סמינריונים בנושא. לא נוכל כאן במסגרת מצומצמת זו ללמד את כל התורה כולה על רגל אחת…

בהצלחה רבה