יעוץ – גירושין/ שלום בית

שלום
לאחר החתונה חיינו אני ואישתי בבית שכור כשלוש שנים בהם נולד לנו בן לאחר מכן עברנו להתגורר אצל הורי אישתי לקחנו הלוואות כדי לבנות בית בשטח בבעלות הוריה בעקבות הבטחות של אביה לבניית בית . לאחר המעבר לא קויימו ההבטחות של אביה ומצאנו עצמנו חיים בצריף ללא תנאים בסיסיים כגון שירותים מקלחת ומטבח מחאתי על תנאים אלו לא התקבלו ברוח טובה על ידי אישתי לאחר תקופה ביקשתי את אישתי לעזוב את המקום וללכת לשכור דירה והיא סרבה בטענה שעוד מעט יהיה בסדר בנתיים יחסינו עלו על סירטון בין השאר בגלל התערבות בוטה של אביה של אישתי בחיינו . בנתיים כל כספנו הושקע בשטח של אביה בבנית מבנה שישמש אותי לעבודה ובקנית קראוון למגורים לאחר עבודת שיפוץ של הקראוון אישתי רוצה להתגרש בטענה שאני מקלל אותה ולא מכבד אותה כראוי. יש לציין שבכל התקופה שהיא כשנה וחצי עברתי התעללות נפשית קשה מאביה של אישתי ובכל זאת אני מבקש שלום בית כרגע אישתי תובעת אותי בבית הדין ואמור ליהיות דיון ראשון בעוד כמה ימים מה עלי לעשות בסיטואציה כזאת ??

תשובה:

שלום רב,

אם אתה סובר שע"י מעבר למקום מגורים אחר יהיה אפשר לשקם את היחסים ביניכם, כל שעליך לעשות הוא לומר בבית הדין את רחשי ליבך, שאתה סבור שע"י מעבר למקום אחר יהיה ניתן לשקם את היחסים. ולכן אתה מאד מאד מעוניין לנסות. הייתי מציע לך לפנות לטוען רבני בכדי שיעזור לך מעט.

(תוכל לפנות לאחד ממנהלי האתר הרב איציק וינד – 052-5979139).

ה' יעזור שניתן יהיה לשקם את הבית, בהרבה מהמקרים פירוק הבית לא מביא חיים טובים יותר לא לצדדים, ובדאי לא לילד הקטן.

בהצלחה