תהלים בתוך התיק של הבית ספר

1}אפשר לשים תהילים קטנים בתוך התיק של הבית ספר ? ואיפה בדרך כלל לוקחים תהילים איפה זה יכול לשמור
עלי ?

2}קין והבל התרבו דרך אחותיהם ?

תשובה

שלום וברכה

1. ראוי להימנע ולא לקחת ספר תהלים לבית הספר למטרת שמירה, מכיון שהרבה פעמים הספר יכול לבא לידי בזיון.

ומי שרוצה סגולות לשמירה: הייתי ממליץ לו לומר כמה פרקי תהלים בכל יום ולהתחזק באמונה בהקדוש ברוך הוא, שדברים אילו וודאי שמועילים לשמירה, אבל לקחת בתיק ספר תהלים, סתם כדי שיהיה בתיק ויועיל לשמירה, אינני יודע מקור לסגולות כאילו.

2. כן.