החנות החליפה פאה וייתכן שפאנית אחרת גרמה לבעיה

אשתי קנתה פאה וזה היה במצב שכל הזמן היא היתה צריכה להחזיר את זה לתיקונים. בתקופה שעדיין לא השתמשה עם זה הביאה אותה לפאנית בארץ שתעשה לזה תיספורת אחרת, ויכול להיות שזה היה למטרה כדי לתקן את זה, אחרי תקופה שהיא חזרה לחו"ל היא החזירה את הפאה לבעל החנות והיא נתנה לה פאה אחרת אבל היא לא אמרה לה שפאנית אחרת טיפלה בזה ובנוסף לזה הם לא הבינו איך הם נתנו לה פאה שלא היה לראשה ועכשיו היא מסתפקת אולי הבעיה הזאת נבעה בגלל שהפאנית אולי לא עשתה בזה עבודה טובה.

תשובה:

שלום רב,

אין צורך לחשוש לכך.
פאנית שמתעסקת בעבודה זו, אין צורך לחשוש שמא קלקלה את הפאה כשאין הוכחות על כך. מסתבר גם שאם העבודה של הפאנית קלקלה את הפאה, בעלי החנות בחו"ל היו שמים לב שידיים בלתי מקצועיות טיפלו בפאה.