שליחת SMS עם כיתוב בס"ד

נתקלתי באפליקצייה מעניינת ,
שמאפשרת לשלוח כל SMS עם בס"ד בתחילתו,

מה אתם חושבים על זה ?
תודה.

תשובה:

אין כל בעיה עם זה, בס"ד אינו שם קודש שאסור במחיקה, אלא רק הודעה שכל דבר הוא רק עם סייעתא דשמיא [שכן ראשי תיבות של המילים הללו הינם "בסייעתא דשמיא"].

[לגבי ר"ת של "ב"ה" ראה כאן]

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מהתשובה משמע דאם כתוב ב"ה יש חשש מחיקה לכאורה לפענ"ד כתב קאמפיוטער אינו כתב כלל ורק סימנים ונקודות לעקטראניק ואין זה מילים כתובים לומר שמחקם?

  2. אכן, מעיקר הדין אין בעיה אף לא עם כתיבת "ב"ה" וגם מהטעם שציינת, הנושא צויין רק לשם הבהרה כללית בנושא כתיבת ב"ה בתחילת מכתבים וכיוצא בזה.