התמודדות עם דיכאון

לאחרונה אני מרגישה דיכאון לא מוסבר.. אני מנסה לעודד את עצמי ולחשוב על דברים שמחים אבל זה פשוט לא עוזר לי. אני כל הזמן חושבת על העתיד אבל אני מרגישה שאין לי כרגע כלום בחיים להשיג ושאני לא באמת עושה משהו ושלחיים שלי אין יותר משמעות.. כל החיים האלה מלאים בעבודה וכסף ולימודים.. ואין משהו מעבר, יש כל כך הרבה דברים בחיים שאני יודעת שבחיים לא יהיו שלי.. וזה ממש מדכא אותי ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני צריכה עצה באופן מאוד דחוף בבקשה.

תשובה:

שלום וברכה.

את מתארת את הרגשתך הקשה, כשבאמת מתוך דברייך נשמע איזה מרכיב דכאוני ממש.

במצבים כאלו אין מנוס מקבלת עזרה מקצועית.

פני לאיש או לאשת מקצוע לברר באמת מה עובר עלייך, ובהתאם לכך להתאים את הטיפול המתאים.

לצערי אין עדיין דרך לאבחן ולטפל באמצעות האינטרנט.

בשורות טובות.

הרב יהודה ליב אוירבך
אחראי ומנהל המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב"
מפקח ארצי של ארגון "מרכז החינוך"
טל. 02.6587003
נייד. 052.7643333
פקס. 02.6587006