אתר אינטרנט להגרלות בחו"ל

בוקר טוב אני רוצה לפתוח בחו"ל חברה של הגרלות דרך האינטרנט כול לקוח משלם 10 שקל ואחרי שבוע מישהו זוכה בבפרס או כספי או רכוש כמו מכונית, 99 אחוז זה רק לגוים אפילו לא ירשום באנגלית וגם לא יהיה פרסום בשום מקום שקשור ליהודים אולי רק ממש במקרה יגיע לזה איזה יהודי אבל ממש לא סביר
השאלה שלי עם מותר לפתוח אתר אינטרנט כזה

תשובה:

מותר.

מקורות:

ראה כאן בארוכה לגבי עשיית הגרלות שנתבאר שאף לדעת הספרדים אין בזה משום אסמכתא או חשש גזל, ונראה שאף לדעת הגר"ע יוסף ראה כאן, נראה שלגויים אין בעיה.