ייעוץ לגבי שידוך

שלום רב,
תחילה תודה רבה על ההיענות לשאלה לפני שבועיים-עזר לי מאוד.
אני יוצאת בשעה טובה עם בחור ישיבה לשידוכים, אני כעת בפגישה רביעית שהתקיימה, והבחור מעוניין בפגישה 5 אך הוא טוען שהוא עם ספקות והוא אמר לרב שקשה לו להחליט והוא רוצה שאני אלך איתו לאחד המכרים שלו שיחוו דעתם לגביי בעניין
האם הגיוני הדבר ומקובל?מדובר בבחור שלומד בישיבת… חצי יום עובד וחציו לומד בכולל
מדובר בבחור שנראה חיצונית מאוד טוב בן 32 ,אולי חס ושלום החיצוניות אצלו תופסת מקום מרכזי? לציין כי בפגישה ה 4 הוא שאל האם אני מאופרת מה אני אוהבת ללבוש האם אני עושה פן בשיער וכל מיני שאלות מסוג זה כמו כן טען שהוא שואף לשלמות
מכיוון שזו פגישה 4 אשמח לשמוע דעת רב מוסמך האם להמשיך שידוך זה או שמא לא שייך?אני לא רוצה חס ושלום לבעוט במזל כיצד עליי לפעול?
תודה רבה ושבת שלום,שירה

תשובה:

שלום לך.

קראתי את דברייך ואת חוששת קצת מהתגובות שלו, מהספקנות שלו, מהרצון שלו לשמוע את חוות דעתם של המכרים.

צר לי לומר לך אך גם המשך הדברים שהבאת בעניין ההתעניינות שלו בפרטים החיצוניים כשאת מציינת שיש לו נטייה לפרפקציוניזם מעוררים שאלות, ולכן מה שאני יכול להציע ללא שראיתי אתכם או פגשתי אתכם – זה רק דבר אחד, תבדקי היטב! יתכן וישנה כאן הפרעה קלה של כפייתיות או אולי לא כל כך קלה, יתכן ומדובר בהפרעת קשב וריכוז, שלעיתים אנו מוצאים גם אצלם תופעות דומות, ויתכן והכל בסדר והוא רק רוצה לעצמו את הטובה ביותר, ואם את כזו לכי על זה.

בכל מקרה אאחל לך שהקב"ה ינחה אותך בדרך אמת למציאת הזיווג שלך בקרוב.

הרב יהודה ליב אוירבך

מנהל ואחראי המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב",

מפקח ארצי במרכזי הטיפול של "מרכז החינוך"

טל. 02,6587003

נייד. 052,7643333

פקס. 02,6587006