התלבטויות בשידוך

רבי יקר

יש לי מספר שאלות אני בת 21 ואחת ויש לי ילדה. הכרתי בחור לפני מספר שבועות ואני רוצה להיות עמו. הוא נימצא במצב של חוסר ידיעה ולא יודע אם כן או לא להיות איתי. הילדה שלי מרתיעה אותו, כי היא לא שלו. אם אתה בבקשה יכול לומר לי מה לעשות או איך להתנהג, אני אודה לך אני ממש אובדת עצות.
ורק עוד שאלה אחת האם אתה ממליץ לי לשנות את השם שלי?

תשובה:

שלום לך,

אני קורא את דברייך ואינני מצליח לרדת לעומק השאלה.

הבחור מסתפק, מה את יכולה לעשות? האם נראה לך שתצליחי לשכנע אותו בדרך כזו או אחרת?

הילדה שלך מרתיעה אותו, והוא נמצא בחוסר ידיעה, מבחינתו זה לגיטימי, אולי תצליחי להביא אותו לגשת לייעוץ אצל אדם מקצועי מה בעצם מרתיע אותו, בכדי שיוכל להגיע להחלטה, המצב הנוכחי של אי וודאות הוא מתסכל במיוחד, ובשיחה משותפת עליכם להגיע להסכמה על הדרך לקבל החלטה סופית.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה רבה.

הרב יהודה ליב אוירבך

מנהל ואחראי המוקד הטלפוני של ארגון "בינת הלב",

מפקח ארצי במרכזי הטיפול של "מרכז החינוך"

טל. 02,6587003

נייד. 052,7643333