אשה שמטופלת בשבעה נקיים על ידי עלוקות

שאלה:

שלום וברכה. אשה עוברת סוג של רפואה ע״י עלוקות שמוצצות לה דם. אחרי הטיפול כל היום נוזל לה דם מפצעים בגוף. מה היא עושה בשבעה נקיים? כל הגבדים מתלכלכים בדם, כולל תחתונים.
האם מספיק לה רק לעשות בדיקות, בלי ללבוש ולהציע בגד לבן? כי בכל אופן הכל יהיה בדם
תודה

תשובה:

בהחלט מספיק.

אגב לחמי הוצע כזה טיפול לפני שנתיים, וכששאלנו רופאים בכירים כולם הגיבו בתמהון ובסלידה, וטענו שזו אמונה תפלה ולא יועיל כלום, ואכן בחסדי שמים קיבל טיפול קונבנציונלי ששיפר את כל הפצעים והכל חלף.

בהצלחה