סירוב לשלם ועד בית

שאלה:

דייר מסרב לשלם ועד בית, בטענות של חוסר נקיון כל השכנים למעט הסרבן מרוצים מהנקיון, (יש ילדים קטנים בבנין) הסרבן הוא בודד ניהל שנים את הועד באלימות ובנזקים לשכנים, השכנים לקחו ממנו את הניהול, ומאז הוא מסרב לשלם, יש מעלית בבנין והנ"ל משתמש קבוע במעלית (גר קומה ג') האם זה גזל, ובכלל מה הדין האם אפשר לפרסם את סירובו

תשובה:

שלום וברכה,

דייר שלא משלם את תשלומי ועד הבית, נוהג שלא כדין, וכאשר נהנה משירותי ועד הבית ולא משלם, נחשב לגזלן. ניתן לתבוע אותו לדין תורה ולכפות עליו לשלם.

בהצלחה.